Hozzávalók:
Fél kg csirkemell
1 fej jégsaláta
1 doboz csemegekukorica (Bonduelle GOLD)
250 ml tefjöl
2-3 gerezd fokhagyma
só
bors
pirospaprika
Nagyon egyszerű és gyorsan elkészíthető könnyű saláta ebédre, vagy vacsorára. A csirkemellet csíkokra vágom, kevés olajon megsütöm, sózom, borsozom, szórok rá egy kis pirospaprikát és rányomok egy-két gerezd fokhagymát. Amíg pirul, a tejföllel megint csak kikeverek egy-két gerezd fokhagymát, szórok bele egy kis pirospaprikát, sót és borsot. A jégsalátát felvágom, a kukoricát lecsepegtetem (nem szeretem, ha egy saláta ázik a zöldség levétől). Azonnal lehet tálalni, szerintem jó, ha még meleg a csirkemell a tetején. Aki szereti (és bevállalja az extra kalóriákat), szórhat a tetejére egy kis parmezánt vagy más reszelt sajtot, esetleg pirított kenyérkockákat.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése