- 50 g zabpehely 190 kcal
- 15 g fehérjepor 58 kcal
- 3 szem édesítőszer
- 2 dl víz
Másfél deci vizet felteszünk forrni, belerakjuk az édesítőszert, hogy felolvadjon, utána megfőzzük a zabpelyhet benne. Kicsit sűrű lesz ennyi víztől az állaga. Utána shakerben vagy mixerrel összeturmixoljuk a fehérjeport fél deci vízzel, közben hagyjuk, hogy langyosra hűljön a zabpehely (kb. 10 perc). Ez fontos, mert a hő hatására tönkremenne a protein a fehérjeshakeből. Ha már langyos a zabkása, akkor hozzáöntjük a sűrű fehérjeshaket, és jól összedolgozzuk villával. A kép csak illusztráció, de persze jól passzol hozzá a banán is, főleg a Bioteches caramel-cappucino-s fehérjeporomhoz :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése