2014. február 10., hétfő

Zabpelyhes bögrés süti

fél bögre zabpehely
fél doboz joghurt
natúr kakaópor
1 tojás
fél kávéskanál sütőpor
édesítőszer (xilit, stevia vagy eritritol) - elhagyható

Ízlés szerint: magas kakaóbab tartalmú csokidarabkák
fehérjepor




A zabpelyhet, kakaóport, sütőport összekeverjük egy bögrében. Mehetnek a csokidarabkák is :) A joghurtba beleverünk egy tojást, rakunk bele édesítőszert ízlés szerint, én mindenképp a natúr verziókat ajánlanám, és homogén állagúra keverjük. Ráöntjük a zabpehelyre, és alaposan összekeverjük ezt is. Ezután megy a mikróba, kb. 3-5 perc kell neki, a lényeg, hogy a teteje ne legyen ragadós, 3 perc után már meg lehet nézni, de annyi elég neki. Csoki, vanília vagy karamell ízű fehérjeport összekeverünk kevés vízzel, hogy szósz-állagú legyen, és ezzel még leönthetjük a sütit. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése